Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 22.01.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 22.01.2022

Сънищата и луната – събота – 22.01.2022 - Tribune.bg

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден обикновено не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески.  Могат да бъдат доста вдъхновяващи. Този лунен ден е наситен с много енергия, носи в себе си творческо начало.

Сънищата ще ви покажат свързваща нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, дават възможност да погледнете живота си отвисоко, да направите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност. 

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите, както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка.

Ако се разтълкуват правилно тези сънища, могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления, така и отрицателните - всички ще намерят изход тази нощ. Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените. 

Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата при Луна в Дева са свързани с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват. В съня си можете да подкрепяте някого или да помагат на вас. Може да сънувате реални хора – ваши познати, роднини, колеги. Обаче сюжетните линии не винаги дават прости указания какво да предприемете.

Но трябва да знаете, че без значение какъв е сънят, той със сигурност може да съдържа намек за това как да действате в дадена ситуация, например, за да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата - какво трябва да се направи, за да раздвижите зациклила ситуация. Сънят при Луна в Дева има шанс да се сбъдне, когато Луната отново влезе в земен знак – Козирог, Телец, Дева.

Ако сте сънували кошмар в дните на Дева, трябва да се вслушате в собствената си интуиция. Задайте си въпрос: какво е вашето поведение, неподходящо за енергията на този период, за да събуди подобни кошмари? 

Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което трябва да бъде свършено? Или може би сте отхвърлили нуждата да помогнете на някого от обкръжението си, въпреки че е трябвало и бихте могли да го направите?


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати