Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 22.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 22.05.21

Сънищата и Луната – събота – 22.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

11 лунен ден (от 14:38ч на 21 май до 15:51ч на 22 май)

Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво важно значение.

На този ден, сънищата рядко означават нещо. Все пак някои сънищата от тази нощ или сутрин ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви. Ако обаче сънищата ви са били статични, скучни, без емоции, няма много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. 

Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. 

Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Сънищата в събота

Сънят в събота може да се нарече пролука в бъдещето. 

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Съновиденията в събота показват какво подготвя живота за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват. Те също са отражение на действията ни в реалния свят - нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си.

Ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности.

 

Таро календар на сънищата

Колелото на съдбата – има положителен смисъл. Показва, че сте по-близо до идеята, че е време да вземете съдбата в свои ръце. По този начин Колелото на съдбата може да се счита за предвестник на големи промени, които освен това не могат да бъдат избегнати.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати