Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 25.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 25.04.20

Сънищата и Луната – събота – 25.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Сънищата в 3 лунен ден се считат за послания от Висшите сили. Те ви изпращат информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви.  След анализиране на получената информация, може да се разбере какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така показва липса на хармония с външния свят.

В допълнение към това, решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключа. 

И още, сънищата в този ден са свързани с вашите вътрешни резерви и показват в какво състояние се намират: имате ли достатъчно енергия или сте на прага на изтощение.

 

Сънищата в събота

Събота се намира под покровителството на Сатурн. Това е планетата на суровия бог на изпитанията, ограниченията, съдбата. Сънищата са свързани с правилата и законите, които трябва да се спазват. Те могат да предскажат съдбата ви, за предстоящи важни събития.

Ярък, лек сън, в който няма препятствия, подсказва, че в живота ви всичко ще бъде спокойно.

 

Луна все още е в Телец и това прави сънища особено земни. Повечето от съновиденията са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот. Тези сънищата не са толкова ясни, но са по-осезаеми - в тях човек не просто вижда нещо, но възприема с всичките си сетива, чувства, мирис, вкус. Често се сънува храна, цветя,  плодове, пари и други ценности.

Значителна част от сънищата в този период са свързани с плътските радости.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете дали не сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, помечтайте, философствайте.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати