Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 25.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 25.07.20

Сънищата и Луната – събота – 25.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 5 лунен ден

Те носят важна информация. Показват вътрешните ви изменения. Старайте се да запомните съня си, но не бързайте да го анализирате. Нека да мине малко време, впечатленията да се уталожат и тогава пристъпете към разгадаването му. Няма за къде да бързате. Още повече, че получената информация се отнася за целия лунен месец, не само за този ден. Който успее правилно да интерпретира символите на своя сън, той ще може да внесе необходимата корекция в своето поведение, за да постигне успех.

Ако се събудите с тежко чувство, това е сигурен знак, че е време да промените нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се тълкува като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови положителни енергии и ще ви донесе лекота.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и балансирано в живота и съдбата ви. Има ясна предпоставка за прояви на разточителство, лекомислие, гняв. Ако сте сънували неприятен сън – може би трябва да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища трябва да се прави особено внимателно, защото те отразяват вътрешния свят и състоянието на човека. Дешифрирането на символи и асоциации дава възможност да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното усъвършенстване и развитие или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или пък постоянно се въртите в кръг в едно положение. Слушайте собствената си интуиция и тя ще ви подскаже как да намерите изход от тази ситуация. Това е период на трансформация на духовното състояние и подготовка за външни промени. 

 

Сънища в събота

Събота е управлявана от суровия Сатурн. Сънищата в тази нощ са свързани с изпълнението на житейските и кариерните планове и показват възможни пречки за тяхното изпълнение.

Сънищата за стълби, асансьори, планини имат значение. Изкачването им носи късмет в бизнеса, слизането - застой и трудности при придвижване към целта, липса на сила. Най-лошото, което може да се види е падане - това може да предвещае крах на плановете.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети