Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 25.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 25.09.2021

Сънищата и луната – събота – 25.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е твърде лесно да се направи погрешно заключение след съня, затова се препоръчва сънищата, попадащи в този лунен ден, да не се тълкуват, ако нямате опит в това.

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или дори плашещи събития и образи.

Тази нощ съновиденията са силно повлияни от интуицията.

В тях често се крие указание, което позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие. Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви  илюзии, то в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как се справяте с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната се намира в този знак, тогава сънищата ни са за земни удоволствия, материално богатство, защото Телец е знак за земна стабилност, задоволяване на плътските нужди. Каквото и да видите по това време, трябва да знаете, че тези сънища дават представа как да постигнете стабилно финансово положение, каква дейност ще ви донесе стабилен доход.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете - може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте.

За да не се сбъдне лошият ви сън, може да си устроите ден на разтоварване на тялото чрез диета, секс и други удоволствия.

Сънищата в събота

Събота е денят на Сатурн - планетата на изпитанията, съдбата. Той ни ограничава, диктувайки ни закони, така че сънищата в съботата ще ни подскажат от какво е нужно да се откажем, в какво да се ограничим, на какви правила да се подчиняваме.

Често тези сънища говорят за перспективите за реализация на замисленото, последователността и връзката с предстоящите събития. Ако сънят е колоритен - това означава, че голяма част от планираното се реализира и сериозни ограничения не ви застрашават.

Черно-белият, мрачен сън, в който се появяват високи стени, препятствия или кръстове, говори, че плановете ви ще се сбъднат само след упорита работа и в близко бъдеще нищо няма да получите лесно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети