Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 26.03.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 26.03.2022

Сънищата и луната – събота – 26.03.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден (след 03:15ч)

На този ден сънищата рядко са пророчески. По правило те ни разкриват скритите аспекти на нашия сексуален живот. 

Ако са били приятни, значи всичко е в ред със сексуалната ви енергия, но ако сте сънували нещо ужасно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно състояние и сексуалността ви не се разкрива напълно. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Тези сънища често ни насочват към нереализираните ни творчески енергии, показват силните и слабите ни страни. Ако правилно интерпретирате видяното от насън, лесно можете да определите по кой път трябва да продължите, как да развиете своя творчески потенциал, за да намерите истинска хармония и щастие в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от миналия ни живот. Но във всеки случай, бъдете внимателни към символите и изображенията, с тяхна помощ можете да направите важни изводи за себе си.

Луната е в знак Козирог

Това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства също така работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват сънищата, свързани с изкачване на високо. Те са свързани с вашите социални постижения. Да сънувате, че се качвате нагоре, е предсказание за бърз напредък към богатство и слава; ако слизате надолу, не е добре - може да ви очакват неприятности.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

Сънища в събота

Събота е управлявана от строгият Сатурн. Сънищата в тази нощ са свързани с изпълнението на житейските и кариерните планове и показват възможни пречки за тяхното изпълнение.

Сънищата за стълби, асансьори, планини имат значение. Изкачването им носи късмет в бизнеса, слизането - застой и трудности при придвижване към целта, липса на сила. Най-лошото, което може да се види е падане - това може да предвещае крах на плановете.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети