Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 27.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 27.06.20

Снимка:

Сънищата на 6 лунен ден

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения.

Нееднозначен ден за тълкуването на сънищата. Те могат да бъдат или напълно безсмислени и празни, или пророчески. Може да получите откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други духовни измерения. И само вие сами ще можете да определите какъв сън сте имали.

В този момент сънищата могат да ви сигнализират за незавършени дела или енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете. Основното в този ден е да бъдете много внимателни към всички образи, които ще видите в съня и да ги интерпретирате правилно. Но да направите това няма да е толкова лесно. Не се опитвайте да разберете всичко рационално или да намерите отговора в съновниците. Напълно разчитайте на интуицията си и усещанията, които ви остават след сън. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

След събуждане, не забравяйте да запишете съня си, защото пророческите сънища много бързо се забравят и забравеното човек подсъзнателно замества с нещо измислено или желано.

 

Сънищата в събота

Сънят в събота може да се нарече пролука в бъдещето. Сънят на зазоряване ще бъде по-лесно да се запомни и анализира, ще се сбъдне с по-голяма вероятност.

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Съновиденията в събота могат да покажат какво самият живот подготвя за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват. Те  също са отражение на действията ни в реалния свят - нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си. Например, ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата. Възможно е натрупания стрес и умора да ви пречат да спите спокойно. Трябва да се научите как да се освобождавате от тях - отпуснете се и "пуснете" проблемите преди лягане.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек – най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още