Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 27.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 27.07.19

Сънищата и Луната – събота – 27.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

На 27-о число от всеки месец сънят като правило се сбъдва и предвещава най-доброто

Сънят в събота на зазоряване ще бъде по-лесно да се запомни и анализира и ще се сбъдне с по-голяма вероятност.

Събота е под управлението на най-далечната планета на нашата слънчева система - Сатурн. Това е планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Жълтата планета ще ви подскаже чрез съня, който ви изпраща, от какво може да се откажете, за да не навреди на вас или околните. Знаците, които ни изпраща в съня в петък срещу събота, може да покажат плановете на самия живот, които тя подготвя за нас, перспективите, плановете и събитията, които ни очакват.

Трябва да се отбележи още, че съботните сънища също са отражение на действията ни в реалния свят. Например, ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата. Възможно е да ви пречи да спите спокойно натрупания стрес и умора. Трябва да се научите как да се освобождавате от тях - отпуснете се и „пуснете“ проблемите преди лягане.

Сънят срещу събота отразява вашите идеи, мисли, дава полезна информация за това как да реализирате плановете си, какви важни събития да очаквате.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности, неприятностите ще ви отминават, но ако сънят е труден, мрачен и депресиращ, за да изпълните плануваното ще трябва доста да се поизпотите, някои проблеми може да не успеете да решите от първия път и те ще останат с вас за известно време.

За да сведете до минимум ефектите от негативния сън, можете да използвате старата мъдрост и да разкажете съня си на колкото се може повече хора - смята се, че това ще намали отрицателното въздействие на съня.

Сънят в събота може да се нарече пролука в бъдещето. Съществува мнение, че в съня човешкият ум може да прекоси границите на времето и пространството и да получи важни знаци и знамения. Опитайте се да анализирате правилно съня, защото може би чрез него можете да узнаете не само собствената си съдба, а и на ваши близки.

25 лунен ден се смята, че това е денят на пророческите сънища. На този ден е важно да се използва интуицията при тълкуването на сънищата. Доверете се на вътрешния си глас. Ако видяхте нещо неприятно тази нощ, прочетете молитва сутринта и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети