Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 27.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 27.11.20

Сънищата и Луната – петък – 27.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки. Но въпреки всичко те често ни насочват към това, на което трябва да обърнем специално внимание, на нашите проблеми и нерешени задачи, които е най-добре да разрешите възможно най-бързо. 

Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да повтаряте едни и същи грешки.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли. Но старайте се да сте внимателни. В крайна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание. 

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, тя помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя  мечта.

Ако в съня си сте придобили голяма сума пари, намерили сте съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак, най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще. 

Но ако в съня си е трябвало да дадете нещо или не сте могли да получите - внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да ограничите желанията си, за да не „излезете на минус“.

Добре е да се обърне внимание на съня, ако е черно-бял. Такива сънища разказват за предстоящите трудности в постигането на целите.                                                                                                                                         


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати