Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 28.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 28.03.20

Сънищата и Луната – събота – 28.03.20 - Tribune.bg

Сънищата на 4 лунен ден

На този ден може да имате пророчески сънища. Опитайте се да запомните какво сте сънували. Образите, които ще ви се появят през този период, действат един вид като сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате. 

При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Съновиденията на четвъртия лунен ден по правило показват възможността за „изкушение“, тоест в съня е възможно да има ситуацията на „грехопадение”.

Чрез правилното тълкуване на сънищата можете да определите онези места в живота си, в които вероятността да се „препънете“ е най-вероятна. Само не забравяйте, че говорим предимно за вътрешния духовен свят, а не за обществото с неговите материални нужди.

С две думи, сънищата от четвъртия лунен ден ще ви покажат от коя страна на Дървото на познанието, за добро или зло, се намирате.

 

Сънища при Луна в Телец

По това време сънищата са особено земни и свързани с материалните аспекти на нашия живот. Значителна част от тях са свързани с плътските радости.

Сънищата са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Те не са толкова ясни, но са по-осезаеми - в тях човек не просто вижда нещо, но възприема с всичките си сетива, чувства, мирис, вкус. В тези сънища често се сънува храна, цветя,  плодове, пари и други ценности. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети