Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 28.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 28.08.2021

Сънищата и луната – събота – 28.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден обикновено не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески.  Могат да бъдат доста вдъхновяващи. Този лунен ден е наситен с много енергия, носи в себе си творческо начало.

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка. Сънищата ще ви покажат свързващата нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Те дават възможност да погледнете живота си от високо, да хвърлите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност. 

Ако се разтълкуват правилно тези сънища, могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления, така и отрицателните. Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените. 

Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

Сънища при Луната в знак Телец.

Телецът е знак на земята, практичен, благоразумен. Но понякога неговата практичност и благоразумие прерастват в прекомерен прагматизъм. 

Сънищата може да са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от тези сънища в този период са свързани с плътските и материалните радости.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете, може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте, четете поезия, гледайте вдъхновяващи снимки на природата.

Сънищата в събота

Събота се намира под покровителството на Сатурн - планетата на суровия бог на изпитанията, ограниченията, съдбата. Сънищата са свързани с правилата и законите, които трябва да се спазват. Те могат да предскажат съдбата ви, за предстоящи важни събития.

Ярък, лек сън, в който няма препятствия, подсказва, че в живота ви всичко ще бъде спокойно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети