Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 28.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 28.09.19

Сънищата и Луната – събота – 28.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Двадесет и деветият лунен ден е твърде близо до критичната точка на целия лунен цикъл - новолунието, следователно е наситен с енергия

Освен това енергията на този лунен ден е доста тежка и нестабилна, затова е важно да можете да се справите с нея.

29 лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни.

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Ще усетите как във вас се надигат тъмните страни на вашата личност и как светлите се извисяват във вас. Ще бъде много трудно да управлявате собствените си емоции и чувства.

Не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. Вероятно няма да сте в състояние да изтълкувате правилно съня си, затова не се опитвайте.

Енергията на деня е сложна, тя оставя своя отпечатък върху сънищата. Преди да си легнете, запалете свещ и почистете пространството в дома. През деня се опитайте да поддържате равновесие, добро настроение.

Съботните сънища от тази сутрин са повлияни от планетата на ограниченията Сатурн.

Могат да се появят в сънищата ви сенчестите страни на вашата личност, които се опитвате да скриете. Помислете добре кои са те.

Могат да се появят вътрешните ви притеснения, които ви ограничават и ви пречат да се изявите, да действате.

Може сънищата ви да показват какво пречи и забавя делата ви. Само когато наистина сте готови да се пренастроите, тогава проблемите ще започнат да се решават.

Ако много искате все пак да разберете какво означава сънят ви, медитирайте върху него и отделните символи, които сте видели. Може да не получите веднага отговори, но те ще дойдат при вас по-късно – като дочута реплика, гледайки телевизия, в откъс от книга или по друг незнаен начин. Само трябва да сте с отворени възприятия и сетива, за да получите посланието.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати