Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 28.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 28.12.19

Сънищата и Луната – събота – 28.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Сънищата в този лунен ден са особени. Те рядко се сбъдват, но имат значение сами по себе си, а вашето поведение в него е важно.  Могат да се окажат своеобразна проверка за вашите сили, вашата енергия.

Сънищата на този лунен ден показват как губите енергията, която ви дават Висшите сили. Можете да разберете как вашата енергия изтича или обратно, хармонично се преразпределя. 

Значението на днешните сънища обаче не бива да се подценява. Общото настроение на съня е един вид огледало, отразяващо вашата ситуация в реалния живот.

Ако ви се присъни, че се борите, сражавате се, преодолявате някакви препятствия, ако ви се удаде да надвиете неприятел, то това е добър знак. Това означава, че у вас има достатъчно сили да живеете нормално и ефективно да решавате стоящите пред вас задачи и проблеми.

Ако не ви се удаде да победите, то само някакъв шанс може да ви помогне. Сутринта си спомнете съня, опитайте се да го запомните, отново го проиграйте в своето въображение все едно, че презаписвате на видиокасета този сън. Изменете финала чрез щастлив край, в който вие сте победителят. Чрез този нов създаден образ вие си създавате своеобразна програма на победител, който с времето ще започне да действа не само в сънищата, но и в живота. Това ще стане при условие, само ако се научите да „презаписвате” не само неприятните сънища, в които търпите поражение, но и аналогичните ситуации наяве.

 

Сънищата в събота

Те може да се нарекат „пролука в бъдещето”.  Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията на съдбата и късмета. Жълтата планета ще ви подскаже чрез съня, който ви изпраща от какво може да се откажете, за да не навреди на вас или околните.

Съновиденията в малките часове на събота могат да покажат какво самият живот подготвя за вас - перспективите, плановете и събитията, които ви очакват. Те  също са отражение на действията ви в реалния свят. Ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата. Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности, неприятностите ще отминат. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети