Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 29.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 29.05.21

Сънищата и Луната – събота – 29.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата за 18 лунен ден трябва да се възприемат като огледално отражение на това кои сме в момента. Несъответствието между реалния ни образ и образа на съня говори за нарушаване на хармонията на нашето същество, на разединяването между желанието и реалността, че не сме в състояние да осъзнаем своята цялост. И поради това нашата двойственост влошава живота ни.

Ако правилно интерпретираме сънуваните символи от дадения лунен период, можем ясно да разберем за себе си върху какво трябва да работим, за да постигнем хармония. Така например, ако в живота си сте тих и спокоен човек, а в сънищата се появявате под формата на негодник, то в действителност трябва да проявите повече активност. Може би се страхувате от истинската си същност и сте тихи в живота, не защото такъв е вашия характер, а поради страха да не се окажете в непечеливша ситуация. Страхувате се да изглеждате нелепо, смешно, страхувате се да играете. Трябва да активирате втората си половина и тогава „добро“ и „зло“ ще се слеят у вас в хармоничен съюз. Ще започнете да реагирате адекватно на всяко събитие - когато е необходимо спокойствие или напористост.

Сънища при Луна в Козирог

Тъй като Луната е в знак Козирог, това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на тези сънища. Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Да сънувате, че се качвате на високо, е предсказание за бърз напредък към богатство и слава; ако слизате, не е добре, може да ви очакват неприятности.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

Сънищата в събота

Събота се намира под покровителството на Сатурн. Това е планетата на суровия бог на изпитанията, ограниченията, съдбата. Сънищата са свързани с правилата и законите, които трябва да се спазват. Те могат да предскажат съдбата ви, предстоящи важни събития.

Ярък, лек сън, в който няма препятствия, подсказва, че в живота ви всичко ще бъде спокойно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати