Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 30.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 30.10.2021

Сънищата и луната – събота – 30.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия. Ако са приятни, всичко е наред.

Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят.

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Сънища при Луна в Лъв

Лунната енергия в този знак често предизвиква образи, свързани с нашите професионални дела, творчески способности и любовни отношения. Анализ на такива сънища ще даде възможност да се осъзнаят редица грешки, допуснати в миналото, и да се работи върху тях.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители).

Любовните сънища  ще подскажат как да изградим отношенията с любимия си човек или какво трябва да направим, за да подобрим връзката си.

Сънищата в събота

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Сънищата в събота показват какво подготвя живота за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват. Те са отражение на действията ни в реалния свят - нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си.

Ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети