Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 30.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 30.11.19

Сънищата и Луната – събота – 30.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 4 лунен ден

Тези сънища носят послания, които да ви покажат приоритетите, за които си струва да изразходвате енергия и ресурси. Нещата, които всъщност можете да постигнете.

Впрочем, дори ако човешките ви сили и ресурсите не са достатъчни, то сънят ви ще помогне да се разбере как да се компенсира този дефицит.

Това е вашата позиция на пътя на живота (за добро или зло). Може да се каже, че този сън ще отразява реалността без изкривяване.

Може да се появи лош сън. Но дори и в този случай, не се отчайвайте. В много редки случаи той предсказва бъдещи катастрофални събития. Най-вероятно ви предупреждава за трудности или определени опасности. Затова е достатъчно просто да не губите бдителност в бъдеще.

Много хора в този ден могат да сънуват своите роднини (по-специално, родители). Това показва наличие на проблем, който ви свързва един с друг.

Управител на деня е Сатурн, а Луната продължава своето шествие през знак Козирог.

Сънищата под тяхно влияние се свързват с различни видове ограничения, затова могат да ви подскажат какво ви пречи на напредъка в живота, какво не ви достига и как да го получите, само че тяхното разтълкуване е трудно.

Според Таро календара

Сънищата са под влияние на големия аркан - Луната. Традиционно Луната се свързва с тъмните или невидими сили, символизира непрекъснати цикли на промяна, включително биологични и психически приливи, влияещи съответно на плодовитостта и креативността.

Тези сънища могат да бъдат изпълнени със страх и безпокойство, да преживеете силни емоции и на сутринта да ви оставят неприятно усещане. Могат да съдържат в себе си предупреждение за опасност. Те се намират в т.н. „мъглива зона”, пътеката не се вижда, какво ще се случи по-нататък не е ясно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети