Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 31.07.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 31.07.2021

Сънищата и луната – събота – 31.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 22 лунен ден

Сънищата в този лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще.

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот.

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака Телец, нашите сънища са предимно земни. Повечето от съновиденията, които ни се явяват, са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот.

Сънищата може да са изпълнени със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от тези сънища в този период са свързани с плътските радости.

През този период може да сънувате нещо, с което трябва да се разделите, което ви напуска и няма да се върне.

Сънища в събота

Събота е управлявана от суровия Сатурн. Сънищата в тази нощ са свързани с изпълнението на житейските и кариерните планове и показват възможни пречки за тяхното изпълнение.

В тази нощ сънищата за стълби, асансьори, планини имат значение. Изкачването им носи късмет в бизнеса, слизането - застой и трудности при придвижване към целта, липса на сила.

Най-лошото, което може да се види е падане - това може да предвещае крах на плановете.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати