Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота– 25.12.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота– 25.12.2021

Сънищата и луната – събота– 25.12.2021 - Tribune.bg

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. Сънищата от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко сте осъзнати творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

 Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас. Сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Сега само един символ в съня има значение. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата при Луна в Дева са свързани с перспективите, които трябва да се очакват. В съня си можете да подкрепяте някого или да помагат на вас. Може да сънувате реални хора – ваши познати, роднини, колеги. Обаче сюжетните линии не винаги дават прости указания какво да предприемете. Но трябва да знаете, че без значение какъв е сънят, той със сигурност може да съдържа намек за това как да действате в дадена ситуация, например, за да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата - какво трябва да се направи, за да раздвижите зациклила ситуация. 

Ако сте сънували кошмар в дните на Дева, трябва да се вслушате в собствената си интуиция. Задайте си въпрос: какво е вашето поведение, неподходящо за енергията на този период, за да събуди подобни кошмари? Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което трябва да бъде свършено? 

Сънища в събота

Събота е под управлението на най-далечната планета на нашата слънчева система – Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Той ще ви подскаже чрез съня, който ви изпраща, от какво е добре да се откажете, за да не навреди на вас или околните.

Съботните сънища също са отражение на действията ни в реалния свят, на нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си, какви важни събития да очакваме.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати