Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 24.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 24.01.21

Снимка:

Сънищата на 12 лунен ден

Сънищата през този период отразяват личното духовно израстване. При правилно тълкуване ще можете да разберете какви вътрешни конфликти имате, които ви отделят от божествения източник на благодат.

Ако сте сънували повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако в съня си сте видели много духовни образи и знаци (например, сънувате храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите и върху това. Може би сте станали толкова откъснати от материалния свят и сте се отклонили към света на духовността, че сте загубили досег с реалността и се извисявате в облаците.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на различни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден.

Отделете особено внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те са ключови моменти към сънищата.

 

Сънищата при Луна в Близнаци

Обикновено са свързани с приятелите ви, с хората, с които искате да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Да сънувате кошмари или просто неприятни сънища под Луната в Близнаци, може да означава нашето неподходящо и повърхностно отношение към хората, събитията, информацията, знаците.

Може би безцелно пилеем енергията си, губим силите си, средствата си.  Подсъзнанието по този начин ни сигнализира за нашето неправилно поведение, поради вятърничавост и лекомислие от наша страна.

Може да ви се прииска да споделите неприятния сън с някого (Луна в Близнаци прави хората по-разговорливи), но всъщност трябва да сте по-сдържани, да не разказвате съня си. Само в този случай лошото няма да се сбъдне.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още