Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 01.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 01.04.20

Сънищата и Луната – сряда – 01.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 8 лунен ден

В древните книги се споменава, че в този лунен ден пред нас се открехва завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „котви” от миналото ни задържат и не ни позволяват да вървим напред в настоящето. Така ще разплетете всички тези възли, които ви стягат и животът ви ще стане значително по-лесен и спокоен.

Сънищата на 8 лунен ден често показват истинската цел на човека, към какво се стреми, какво трябва да направи. Възможно е дори да разберете по-добре себе си. Също така често в сънищата си можете да откриете ясен намек за всички възможности, които сте загубили и които не сте използвали. 

На този ден е важно след събуждане да си спомните какви  са усещанията, които сте имали в съня си. Ако сте почувствали свобода и лекота, тогава сте на прав път. Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи трябва да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви.

Сънища при Луна в знак Рак

В дните, когато Луната е в този знак, може да сънувате дома си, близките, членове на семейството, децата, родителите.

Всъщност тези сънища разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тях може да видите истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни.

Ако са били от последните, не се плашене, ами внимателно ги анализирайте и открийте какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите и че може би сте станали прекалено емоционални, и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати