Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 01.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 01.07.20

Сънищата и Луната – сряда – 01.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 10 лунен ден

Възможно е да сте имали приятни, приказни и много положителни сънища. Понякога, дори когато се събудим, ни се иска да задържим това усещане и мислено преживяваме отново и отново, и се надяваме да се сбъднат. Най-често сънищата в този ден наистина са много приятни, леки, ярки и радостни. 

Това, което сте сънували, може да е свързано със семейството, с близките хора – съпруг/а или деца, отдавна починали близки хора от рода. Сънищата ви може да отразяват също текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, да сънувате човека, с когото имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Единственото нещо, което е много важно в този ден: ако насън видите някой от починалите си роднини. Предците в този ден носят важна информация. Може да означава, че сте се откъснали от корените си.

Много рядко, но обикновено в десетия лунен ден при нас в съня може да дойде  дух, Ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица.

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планетата Меркурий. Сънищата в този ден могат да бъдат наситени, ярки, богати на сюжети. Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и обикновено незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Луната е в знак Скорпион, затова сънищата могат да са изпълнени с мистика. Понякога приличат на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която пристига в този период чрез съня, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите, които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз“.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме. 

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати