Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 01.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 01.09.2021

Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

На този ден сънищата рядко са пророчески. Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия, също така нашите силни и слаби страни. Обикновено сънища ни в това време разкриват скритите аспекти от сексуалния ни живот. Ако те са приятни, значи всичко е в ред със сексуалната енергия, но ако сте сънували за нещо ужасно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно състояние, изпитвате неудовлетвореност и вашата сексуалност не е напълно разкрита, а творческата енергия е в застой.

Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. Ако правилно интерпретирате видяното в съня си, лесно можете да определите по кой път трябва да вървите, как да развиете творческия си потенциал, за да намерите истинска хармония и щастие в живота.

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже фрагменти от минал живот. Във всеки случай бъдете внимателни към символите и изображенията, с тяхна помощ можете да направите важни изводи за себе си.

Сънища при Луна в Близнаци

Тези сънища вероятно ще са леки и приятни, „въздушни”, с бързо сменящи се образи и сцени. Често те съдържат указания, с помощта на които можете да разберете какво още трябва да научите в този живот.

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв начин са свързани с приятелите, с хората, с които ви е приятно да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото се чувствате удобно и приятно. Може да сънувате също хора, които могат да окажат влияние върху по-късен етап от живота ви.

Сънища в сряда

Сряда се управлява от ефирния Меркурий, така че сънищата често са хаотични и незапомнящи се. Добре е да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от преследване или се лутате на закрито в търсене на изход - те показват високо ниво на стрес и загуба на контрол над ситуацията в действителност.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още