Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 01.12.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 01.12.2021

Сънищата и луната – сряда – 01.12.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 26 лунен ден (до 03:43ч)

Тези сънища могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. В тях можете да видите тайните страни на душата си. Може да имате сънища, които подобряват настроението. Могат да се сбъднат, особено цветните. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънищата в 27 лунен ден (след 03:43ч)

Някои школи  вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате неприятно чувство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете истинските причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънища при Луна във Везни

Основната задача на Везните е да търсят и намират баланс. Това състояние е много лесно да се наруши, така че Везните го търсят постоянно. Понякога обаче се уморяват от такава работа и забравят за стабилността, изпадат в крайности. Може би сте забравили за баланса и по някакъв начин сте стигнали до крайност?

Веднага след лош сън се запитайте: не съм ли твърде отнесен/а? Може би придавате твърде голямо значение на определени хора или неща в живота си и това нарушава хармонията във вас?

Сънищата  в сряда

Сряда се управлява от планета Меркурий. Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения. Скоро може да имате нови приятели, които ще могат да ви научат на много неща.

Ако сънят е бил спокоен, скучен или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация.

Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и обикновено незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите важна информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети