Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 02.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 02.10.19

Сънищата и Луната – сряда – 02.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ и сутрин, принадлежат на 4 лунен ден.

На този ден може да имате пророчески сънища. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня. Образите, които ще ви се появят през този период, действат като вид сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате.

При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Сънищата в сряда

Тези сънища са повлияни от планетата Меркурий. Сънят, изпратен от тази планета, обикновено е лек, ненатрапчив и мимолетен и най-вероятно ще го забравите бързо.

Ако все пак сънят е ясен и ярък, опитайте се да го запомните във всички детайли, може би той ще ви даде намек за решаване на проблеми с близкото ви обкръжение или ще ви помогне да намерите „ключа“ в отношението с някой, с когото връзката се е объркала.

Луната от своя страна е в знак Скорпион и когато е там щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. Информацията, която пристига в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите, които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни, интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме при Луната в Скорпион.

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети