Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 02.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 02.12.20

Снимка:

Сънищата на 18 лунен ден

Сънищата от тази нощ са отражение на вашата реалност.  Ще можете да разберете при правилно тълкуване колко далеч от желания идеал сте в реалния живот. Могат да ви донесат полезна информация. Те ще ви разкрият тайните на вашата вътрешна същност, ще се превърнат във ваше огледало.

Насън можете да видите това, което пречи на вашия напредък. Те могат да покажат проблем, който ви смущава и как да го разрешите или да ви насочат към лек за вашето заболяване, ако има такова.

Ако сънувате, че сте агресивни и сте готови да унищожите всичко около себе си, помислете си: защо такава негативна енергия стои вътре във вас и е готова да избухне? Може би се страхувате да поемете инициативата за пореден път, въпреки че душата ви гори и иска нещо съвсем различно? Или мразите някого толкова много, но не можете да разберете връзката си с този човек докрай и се измъчвате толкова силно, че се проявява дори в съня ви?

Внимателно анализирайте сънищата си в осемнадесетия лунен ден, защото именно те ще ви покажат проблемните места, на които си струва да обърнете внимание. Благодарение на тях можете да балансирате външния и вътрешния си свят.

Сънищата в сряда

Те са под влияние на въздушния Меркурий, който обикновено дарява разнообразни и леки и обикновено незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Планетата не е точен оракул, който ще ви помогне да погледнете в бъдещето, ще разкрие тайните на миналото и ще ви помогне да разберете същността на допуснатите грешки. 

Смята се, че сънищата от третия ден от седмицата се характеризират с многообразие, сънят понякога е разделен на няколко несвързани части. Не забравяйте, че Меркурий влияе върху комуникативните способности на човек, движи го към себеизразяване. Сънищата често говорят за предстоящи срещи, бизнес контакти и нови начинания. 

Ако сте имали спокоен, скучен сън или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.                                                                                                  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още