Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 03.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 03.07.19

Сънищата и Луната – сряда – 03.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата ни през този период са неразривно свързани с темите за дома и домашното огнище

2 лунен ден - Днес самите Висши Сили чрез изпратените ви съновидения се опитват да помогнат при избора на правилния път, така че животът да потече в хармония и единство с целия свят. Сънят във 2-ри лунен ден и смисълът на образите могат да бъдат разшифровани, като се обърне внимание на положението на Луната в зодиакалния кръг. Знакът ще ви каже в коя област да търсите отговори. В случая Луната сега се намира в знак Рак, който отговаря за дома, семейството, рода, майката.

Сънищата съветват да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и ежедневието от живота. В края на краищата съдбата ни се състои от дребните неща.

Всяка, дори най-незначителната информация, ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

ЛУНА В РАК - Сънищата ни през този период са неразривно свързани с темите за дома и домашното огнище. За мнозина работата е втори дом (ако е в добрия смисъл на думата). Отдават ѝ много сила и енергия, прекарват по-голямата част от времето си там, затова за някои сънищата могат да се отнасят за мястото на работа, колеги, приятели от работата.

Всъщност, сънищата в Рак разкриват и демонстрират духовните сфери и тънките нишки на отношенията между тези, с които сте свързани емоционално и тези, които са ви близки. В тези сънища може да се види истинската същност на такава връзка, можете да разберете колко е силна, истинска и заслужава ли си.

Не е задължително в съня си да виждате лицата на вашите родители или деца, дома си. Но по един или друг начин по-голямата част от сънищата в дните на Луна в Рак са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието ви.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, това може да означава наличието на някаква зависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този период да е предупреждение, че прекомерната ви емоционалност няма да ви доведе до нищо добро. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате конструктивна критика или имате зависимост от някого (може би само от нечие мнение).

Като цяло може да се каже, че шансовете сънищата в дните на Рака да станат реалност са, когато Луната се появи отново в един от водните знаци (Рак, Скорпион, Риби).

Разбира се, времето на изпълнение на съня се влияе от мащаба на сънуваното и обстоятелствата около вас. Ако например искате да имате свой дом, но досега нямате възможност за това - работите по въпроса, мечтаете си за него, в този случай изпълнението на такава мечта може да се осъществи през годините.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати