Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 03.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 03.09.19

Сънищата и Луната – вторник – 03.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в ранните часове на вторник принадлежат все още на 4 лунния ден

Тези сънища носят послания, които да ви покажат приоритетите, за които си струва да изразходвате енергия и ресурси. Нещата, които всъщност можете да постигнете.

Впрочем, дори ако човешките ви сили и ресурсите не са достатъчни, то сънят ви ще помогне да се разбере как да се компенсира този дефицит. 

 Сънят отразява вашата позиция по пътя на живота (за добро или зло). Може да се каже, че този сън ще отрази реалността без изкривяване. 

Възможно е да се появи лош сън. Но дори и в този случай не унивайте. В много редки случаи той предсказва бъдещи катастрофални събития. Най-вероятно получавате само предупреждение за трудности или определени опасности. Затова е достатъчно просто да не губите бдителност в бъдеще.

Много хора в този ден ще сънуват своите роднини (по-специално, родители). Това показва наличие на проблем, който ви свързва един с друг.

Марс покровителства вторник и неговите сънища. 

Планетата е свързана с войни, агресии и конфликти, следователно не е изненадващо, ако сте сънували нещо свързано с разправии, спорове и борби за надмощие. Не си мислете, че това е знак за бъдещи изпитания: може би образите са били само вдъхновени от войнствена червена планета.

Смята се, че сънищата, които са се появили във вторник сутрин, може да се сбъднат в следващите 10 дни. Ако това не се случи, значи сънят е бил празен.

Когато интерпретирате сънищата, важно е да не се фокусирате върху негативното и да не придавате голямо значение на образите. Отпуснете се и се опитайте да разчитате на интуицията. В крайна сметка това е само вашето подсъзнание и никой не е успял да разгадае напълно онези сюжети, които се появяват в него.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети