Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 04.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 04.03.20

Сънищата и Луната – сряда – 04.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 10 лунен ден.

Най-често в този лунен ден сънищата биват приятни, приказни и много позитивни. При такъв сън, когато се събудим ни се иска да задържим това усещане за по-дълго време, тъй като се чувстваме приятно. Преобладават леките, ярките и радостни съновидения. 

Това, което сте сънували, може да е свързано със семейството, с близките хора – съпруг/а или деца, отдавна починали близки хора от рода. 

Сънищата ви може също така да отразяват текущото психологическо състояние, това, което ви гнети. Може да сънувате човека, с когото имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Много е важно, ако насън сте видели някой от починалите си роднини. Предците в този ден носят важна информация. Може да означава, че сте се откъснали от корените си и чрез съня искат да ви го напомнят.

Рядко, но обикновено именно в десети лунен ден в съня ни може да се появи  ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица.

Сънищата  в сряда

Сряда се управлява от планета Меркурий. Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения. Скоро може да имате нови приятели, които ще могат да ви научат на много неща по ненатрапчив начин.

Ако сънят е бил спокоен, скучен или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите важна информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети