Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 04.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 04.08.2021

Сънищата и луната – сряда – 04.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Значение на сънищата в 26 лунен ден

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, тогава имате твърде ниско самочувствие.

В сънищата в този лунен ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате мълния, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата. Може да имате сънища, които подобряват настроението. Сънищата могат да се сбъднат, особено цветните.

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Ако в съня си в двайсет и шестия лунен ден проявите такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че сте такива и в реалния живот. Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, трябва да мислите за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

Сънища при Луна в Близнаци

Може да сънувате хора, които могат да окажат влияние върху по-късен етап от живота ви. Често те съдържат указания, с помощта на които можете да разберем какво още трябва да научите в този живот. 

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв начин са свързани с приятелите, с хората, с които ви е приятно да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планетата Меркурий, който  обикновено дарява разнообразни и леки и обикновено незапомнящи се сънища. Може да сънувате близки приятели.

Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения.

Ако сте имали спокоен, скучен сън или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от преследване или се лутате на закрито в търсене на изход - те показват високо ниво на стрес и загуба на контрол над ситуацията в действителност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети