Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 04.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 04.09.19

Сънищата и Луната – сряда – 04.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ и сутрин, принадлежат на 5 лунен ден.

Ако сте се събудили с тежко чувство, това е сигурен знак, че е време да промените нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се тълкува като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови положителни енергии и ще ви донесе лекота.

Ако сте имали неприятен сън – може би трябва да се погрижите за здравето си. Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и балансирано в живота и съдбата ви. Има ясна предпоставка за прояви на разточителство, лекомислие, гняв. 

Такива сънища отразяват вътрешния свят и състоянието на човека. Тълкуването на символи и асоциации дава възможност да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното усъвършенстване и развитие или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или пък постоянно се въртите в кръг. Слушайте собствената си интуиция и тя ще ви подскаже как да намерите изход от тази ситуация. 

Счита се, че най-загадъчното време е сутрин или рано призори – преходното време на тъмнината към светлина е в 4 часа, това време се счита за гранично. Ето защо сутрешните сънища често носят пророческо значение и се изпълняват частично или напълно.

Не всички сутрешни сънища обаче са пророчески. Само онова, което е добре запомнено и е свързано с ярки преживявания, то ще се сбъдне, всичко останало е празно преосмисляне на реалността. Има и „празни“ сънища, които идват сутрин. Те нямат никакъв смисъл, като са просто отражение на дневните събития, на вътрешни преживявания или визуализация на тревоги и чувства, изпитвани от сънуващия.

Ако на сън се случва нещо хубаво, не разказвайте съня си на никого. Тогава вероятността да се изпълни сънуваното значително се увеличава. Ако пък сънят е бил лош и искате да не се сбъдне, тогава обърнете наопаки цялата постелка или намерете време да разкажете съня на много хора преди обяд. 

Случва се, когато не спите цяла нощ и вече преди разсъмване заспивате и по това време имате красноречив и ярък сън. Сякаш това изобщо не е сън, а нещо съвсем истинско. Такъв сън не носи никаква информация. Това е просто работа на мозъка. Ако сте сънували през цялата нощ до сутринта, това е едно нещо, и ако сте легнали на сутринта, това е различно.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати