Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 04.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 04.12.19

Сънищата и Луната – сряда – 04.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 8 лунен ден

Ден на трансформацията и вътрешните промени. Възможно е, след като сънувате нещо, да промените гледната си точка, да осмислите нещата по нов начин. Ако на сън искате прошка от някого, значи сте стигнали до състояние на ново „прераждане” и вътрешно пречистване.

Днешните сънища са истинско откровение: те откриват какво се крие дълбоко в човешкото подсъзнание. Няма да ви е лесно да ги разтълкувате, но ако знаете как да хванете нишката за правилна интерпретация, ще можете да разберете какво се случва в живота ви и как трябва да продължите напред, какви и къде са необходими корекции. 

Често сънищата за осмия лунен ден показват онези желания, които не са изпълнени, планове, които не са реализирани. Така че може би е време да поправите грешките от миналото.

В древните книги се споменава, че през този период пред нас се е отваря завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „котви” от миналото ни задържат в настоящето и не ни позволяват да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате стари проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане значително по-лесен.

На този ден е важно също, след събуждане, да си спомняте усещанията, които сте имали в съня си. Ако почувствате свобода и лекота, тогава сте на прав път. 

Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви.

Сънища при Луна в знак Риби

Тези сънища винаги са свързани с далечното бъдеще и мечтите ни. Луната в Риби ни настройва да получаваме съвети, свързани с нашето бъдеще и с такива черти на личността като податливост, уязвимост, мечтателност, разбиране и проява на собствените ни способности.

Таро календар на сънищата

Четворка мечове (обърната) - означава несвоевременни действия. Време е човек да спре и да помисли преди да се втурне в битка. 

„Правилното действие в точното време на правилното място и с правилните хора ... води до правилните резултати.“ - Обърнатата Четворка мечове символизира пренебрегването на този принцип.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети