Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 05.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 05.05.21

Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден (след 03:51ч)

На този ден сънищата рядко са пророчески. По правило те ни разкриват скритите аспекти на нашия сексуален живот.

Ако са били приятни, значи всичко е в ред със сексуалната ви енергия, но ако сте сънували нещо ужасно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно състояние и сексуалността ви не се разкрива напълно. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят.

Тези сънища често ни насочват към нереализираните ни творчески енергии, показват силните и слабите ни страни. Ако правилно интерпретирате видяното от насън, лесно можете да определите по кой път трябва да продължите, как да развиете своя творчески потенциал, за да намерите истинска хармония и щастие в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от миналия ни живот. Но във всеки случай, бъдете внимателни към символите и изображенията, с тяхна помощ можете да направите важни изводи за себе си.

Сънищата в сряда са под влияние на планетата Меркурий.

Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни и леки и обикновено незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Планетата Меркурий не е точен оракул, който ще ви помогне да погледнете в бъдещето, ще разкрие тайните на миналото и ще ви помогне да разберете същността на допуснатите грешки.

Смята се, че сънищата от третия ден от седмицата се характеризират с многообразие, сънят понякога е разделен на няколко несвързани части. Не забравяйте, че Меркурий влияе върху комуникативните способности на човек, движи го към себеизразяване. Сънищата често говорят за предстоящи срещи, бизнес контакти и нови начинания.

Ако сънувате път, пътешествие, движение - това показва промяна в живота ви към по-добро, възстановяване.

Сънищата са под смесеното влияние на Водолей и Риби, където Луната влиза в 05:10ч.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още