Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 06.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 06.01.21

Сънищата и Луната – сряда – 06.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 23 лунен ден

В този лунен ден често сънищата са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите потиснати. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този лунен ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва наобратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънища са свързани с вътрешния свят и чрез тях подсъзнателният ум се опитва да предаде важна информация. При по-внимателен анализ на сънищата, можете да откриете неочакван изход от ситуация, която дълго време ви  е притеснявала.

Единственият недостатък на такива сънища е, че са много трудни за правилно тълкуване. Пълни са със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

Сънища при Луна в знак Везни – знакът на партньорството

Сънищата са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношенията, както лични, така и делови. Могат също да са отражение на ваши колебания, съмнения, избори. Могат да отразяват проблемите ви в отношенията. Бихте могли да сънувате хората, които обичате или пък такива, които са ви неприятни и ви напрягат.

Сънищата в сряда

Тези сънища са под влияние на планетата Меркурий. Сънят, изпратен от тази планета, обикновено е лек, ненатрапчив и мимолетен, и бързо се забравя. 

Ако все пак сънят е ярък и отчетлив, опитайте се да го запомните във всички детайли, може би ще откриете намек за решаване на проблеми с близкото ви обкръжение или ще ви помогне да намерите „ключа“ в отношението с някой, с когото връзката се е объркала.                                                                                                                                                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати