Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 06.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 06.10.2021

Сънищата и луната – сряда – 06.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 07:07 часа)

Този лунен ден е неподходящ за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови. Те дават шанс да се усетят онези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

В съня си може да изпитате колебания при вземане на решение, при правене на избор или да имате някакви съмнения. 

Мрачните сънища в тези дни не трябва да се приемат като неизбежно лошо предсказание. В дните на Везни се случва да се сънува кошмар само в случаите, когато психичното равновесие на човека е нарушено по една или друга причина. 

В сънищата под Везни се дава информация за неприятните за вас опозиционни личности, за тези, с които общуването или дори мисълта за тях ви причинява вътрешно напрежение.

Сънищата в сряда

Сряда  е ден на знанието, ученето и контактите. Сънищата могат да бъдат наситени, ярки, богати на сюжети. Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и незапомнящи се сънища. Може в съня ви да се появят хората, с които най-често общувате - познати, приятели, роднини.

Много действия в съня, с често променящи се сюжети, говори за голяма общителност. Ако сънят не е интересен, тогава вероятно не ви достига информация или общуване. 

Ако сънувате път, пътешествие, движение - това показва промяна в живота ви към по-добро, възстановяване.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

HRIST SUNCE IVE PRATIM DOBRO PSIHOLOŠKU REAKCIJU ONOGA KOJI IZGOVARA NEŠTO I ODMAH ZAKLJUČIM DA LI JE INFORMACIJA TAČNA. INTERESANTNI SU MI ONI KOJI LAŽU KAKO SU ZBUNJENI ZAMUCKUJU I NEMOGU DOBRO DA SASTAVI REČENICU.
DA JE ISTINITA INFORMACIJA ONI BI TO IZGOVORILI BEZ ZADRŠKE KAO ISTOPA.
PRATIM DOBRO I NJIHOVE GRIMASE NA LICU. TO ISTO PSIHOLOŠKI PRATIM KAKO ĆE DA REAGUJE SAGOVORNIK PORED MENE TOJEST KAKVOM ENERGIJOM MI ODGOVARA NA MOJE REČI KOJE IZGOVORIM. KAD SAM SMIREN I DOBRO KONCENTRISAN NEMOŽE NIKO DA ME OBMANE.
06.10.2021 14:21 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети