Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 06.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 06.11.19

Сънищата и Луната – сряда – 06.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 10 лунен ден

Най-често сънищата в този ден наистина са много приятни, леки, ярки и радостни. 

Това, което сте сънували, най-вероятно е свързано със семейството, с близките хора – съпруг/а или деца, отдавна починали близки хора от рода.  Много е важно в този ден, ако насън видите някой от починалите си роднини. Предците ви носят важна информация. 

Много рядко, но обикновено в десетия лунен ден при нас в съня може да дойде  дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица.

Сънищата ви може да отразяват също текущото психологическо  състояние, това, което ви гнети или да сънувате човека, с когото имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Сънища при Луна в знак Риби

Дълбочините на нашата психика се контролират от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа. 

Ако сте имали спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. Но е трудно да се срещне човек с железни нерви, с много упорита психика. Следователно, като правило, сънищата в Риби не са много спокойни. Но без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно състояние, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или вдъхновява.

Сънищата под Риби имат дълбок смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, които ще искате да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали правилния път. 

Например, по-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени. Много е вероятно да сънувате приказни герои и ситуации, които не съществуват в реалността.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети