Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 07.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 07.10.20

Сънищата и Луната – сряда – 07.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден

Могат да бъдат вдъхновяващи. Двадесетият лунен ден е много наситен с енергия, но носи в себе си творческо начало. Сънищата на този лунен ден не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески.                           

Сънищата в този лунен ден показват на човек самата свързваща нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, съновиденията дават възможност да погледнете живота си отвисоко, да направите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност. 

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в естествената си интуиция и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка.

Ако се разтълкуват правилно сънищата, могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления на вашето съзнание, така и отрицателните - всички ще намерят изход тази нощ. Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените. 

Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

Сънищата  при Луна в Близнаци

Сънищата през този период могат да покажат как обкръжението ви се отнася към вас в реалността, тяхното отношение към личността ви. 

Обикновено са свързани с приятелите ви, с хората, с които искате да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Кошмар или просто неприятен сън може да означава, че сте проявили неподходящо и повърхностно отношение към хора, събития, информация, знаци. Възможно е да сте показали пренебрежение към нечия работа, нечии усилия или хабите енергията си безцелно.                                                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати