Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 07.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 07.04.21

Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден (до 05:17 часа)

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Сънищата  в сряда

Сряда се управлява от планетата Меркурий. Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения. Скоро може да имате нови приятели, които ще могат да ви научат на много неща по ненатрапчив начин.                                                                                                

Ако сънят е бил спокоен, скучен или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите важна информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Луната е във Водолей

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или  предавате знания. 

Таро календар на сънищата

Върховната жрица -  Чрез сънищата ви съветва да подхождате към всякакви задачи с отворен ум, с търпение, винаги готови да чувате и приемате нови неща, да вземате решения, подчинявайки се не само на логиката, но преди всичко на интуицията.                                                                                                                                                                                                        


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още