Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 08.12.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 08.12.2021

Сънищата и луната – сряда – 08.12.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 4 лунен ден.

На този ден може да имате пророчески сънища и те могат да се сбъднат. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня си. Образите, които ще ви се появят през този период, действат като вид сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате.

При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Вашите родители могат да се появят в сънищата по един или друг начин. Това е индикация, че трябва да анализирате какви проблеми сте наследили от тях и да започнете да ги решавате.

Ако сънувате някаква опасност, това е предупреждение, че трябва да бъдете особено внимателни. Ако насън косата ви се заплита, трябва да изоставите плана си. Този ден може да стане нещастен и по вина на самия човек, особено ако се озове всред фатални влияния, обстоятелства.

Сънищата са под влияние на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват така наречените космически (съкровени) сънища, следователно, много тайни могат да се разкрият пред вас.

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни предоставят конкретна информация. Понякога това е информация за необходимите действия, които трябва да се предприемат и съответстват на духа на Водолея; друг път разкриват информация за хора които познаваме.

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте  предавате знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планетата Меркурий, който  обикновено дарява разнообразни и леки и обикновено незапомнящи се сънища. Може да сънувате близки приятели.

Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения.

Ако сте имали спокоен, скучен сън или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от преследване или се лутате на закрито в търсене на изход - те показват високо ниво на стрес и загуба на контрол над ситуацията в действителност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети