Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 09.02.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 09.02.2022

Сънищата и луната – сряда – 09.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни или неприятни, да ви причинят болка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост,  дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват. 

Подсъзнанието чрез съня ни насочва към онези места в тялото и живота, където има проблеми и трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нерешени проблеми от емоционален характер. Затова като се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние. 

Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната се намира в този знак, тогава сънищата ни са за земни удоволствия, материално богатство, защото Телец е знак за земна стабилност, задоволяване на плътските нужди. 

Каквото и да видите по време на престоя на Луната в Телец, трябва да знаете, че тези сънища дават представа как да постигнете стабилно финансово положение, каква дейност ще ви донесе стабилен доход.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете дали не сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте.

Сънищата в сряда

Тези сънища са под влияние на планетата Меркурий. Сънят, изпратен от тази планета, обикновено е лек, ненатрапчив и мимолетен и бързо се забравя. 

Ако все пак сънят е ярък и отчетлив, опитайте се да го запомните във всички детайли, може би ще откриете намек за решаване на проблеми с близкото ви обкръжение или ще ви помогне да намерите "ключът" в отношението с някой, с когото връзката се е объркала.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети