Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 09.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 09.10.19

Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 11 лунен ден

Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата нямат никакво значение.

На този ден, сънищата рядко означават нещо. Все пак някои сънища от тази нощ ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви.

Ако обаче сънищата ви са статични, скучни, без емоции, нямате много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. 

Особено внимателно трябва да се отнесете към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Сънищата в сряда

Тези сънища са повлияни от планетата Меркурий. Сънят, изпратен от тази планета, обикновено е лек, ненатрапчив и мимолетен, и най-вероятно ще го забравите. Ако все пак сънят е ярък и отчетлив, опитайте се да го запомните във всички детайли, може би той ще ви даде намек за решаване на проблеми с близкото ви обкръжение или ще ви помогне да намерите "ключа" в отношението с някой, с когото връзката се е объркала.

Сънища при Луна във Водолей

Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на преминаването на Луната през знака Водолей - знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показва картини от бъдещето.  Всеки от нас в този момент може да открие ново, оригинално решение на своя проблем. Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата на този знак се съдържа информация за страстта на човек, за приятелите му.   

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив