Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 09.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 09.12.20

Сънищата и Луната – сряда – 09.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Често сънищата в 25 лунен ден са пророчески. Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. 

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Ако сте сънували нещо неприятно и ви измъчва, прочетете молитва и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови. Те дават шанс да се усетят онези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

В съня си може да изпитате колебания при вземане на решение, при правене на избор или да имате някакви съмнения. 

Мрачните сънища в тези дни не трябва да се приемат като неизбежно лошо предсказание. В дните на Везни се случва да се сънува кошмар само в случаите, когато психичното равновесие на човека е нарушено по една или друга причина. 

Везните (знак на партньорството) са противоположният знак на Овена, знакът на личността. Напрегнатият аспект между Везни и Овен е противопоставянето (опозицията). А в сънищата под Везни се дава информация за неприятните за вас опозиционни личности, за тези, с които общуването или дори мисълта за тях ви причинява вътрешно напрежение.                                                                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети