Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 10.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 10.07.19

Сънищата и Луната – сряда – 10.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

В осмия лунен ден често се сънуват пророчески сънища

Много от нас имат сънища всяка нощ. Когато животът ни не е обременен от проблеми, ние можем безгрижно да се потопим в царството на Морфей. Но има и други дни, когато сме в задънена улица и не виждаме изход, усещаме ясно безпокойство и не знаем откъде да очакваме неприятности. Не винаги е възможно да споделяме притесненията си със семейството или приятелите. Тогава откъде да потърсим подкрепа, съвет?

Нашите наставления винаги идват от сънищата. В тях ние получаваме информация от подсъзнанието или единното информационно поле, или от Висшите сили. Но не всеки ден можем да получим такава помощ. Нашето подсъзнание и достъпа до чистата информация е свързан с лунния календар. Всичко е взаимосвързано. Луната оказва влияние върху живота на нашата планета. Затова хората отдавна са създали лунния и слънчевия календар и се ориентират в сложни ситуации по тях. Лунният календар е създаван доста дълго време и е проверен с времето. Затова ние можем да се възползваме от тези знания и да решим своите проблеми. Във всеки лунен ден, сънищата имат различно значение.

Каква е разликата между пророчески и обикновен сън? Пророческият сън дълго време се помни, силно впечатлява, докато обикновеният сън бързо се забравя, практически веднага след събуждане, затова трябва да се записва. Лунният календар е обявил лунните дни, в които се сънуват често пророчески сънища. Това са 7, 8, 12, 14, 15, 25, 27, 28 и 30 лунни дни.

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 8 лунен ден (от 13:35 ч. на 9 юли до 14:45 ч. на 10 юли ).

В осмия лунен ден често се сънуват пророчески сънища. Важно е да запомните съня си, тъй като в него можете да откриете много важни неща за вас. Тези сънища не са за събития, а за вашето психическо състояние. Сънищата насочват към неизпълнените желания, нереализираните цели. Това са откровения, скрити в подсъзнанието. Това са нашите скърби, грешки и чувство за вина. В тези сънища може да откриете какво ви яде отвътре, за какво се обвинявате. По-висшите сили обикновено изпращат пророчески сънища не на всички, а на онези, които работят върху себе си, правят духовни практики за изчистване на подсъзнанието и търсят своята психологическа травма.

Например, хвърляте в съня си празна кофа в някой кладенец и изваждате нещо на Божията светлина. Ако кофата от кладенеца е пълна с чиста вода, трябва да знаете, че сте се освободили от травмите на миналото, а  ако не – тогава имате да вършите още много работа. Всички нечистотии, които виждате е това, което криете дълбоко в подсъзнанието си.

Те ще дойдат при вас под формата на символи, които трябва да се дешифрират. Използвайте книги за сънищата, както и книги за значението на символите. Друг човек, освен, ако не е много голям специалист, не може да ви помогне. Символите имат различно значение за отделните хора. Например, ако сте сънували куче, за вас то може да означава предателство, а за другия – вярно приятелство. Разчитайте на интуицията си също. Отделете време, за да размишлявате над съня си.

Не забравяйте като се събудите да запишете съня си, защото бързо ще го забравите, а така ще можете да разсъждавате над него и в следващите дни. Отговорът може да изплува към вас под една или друга форма след като сте размишлявали над него известно време.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети