Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 11.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 11.08.2021

Сънищата и луната – сряда – 11.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунния ден (до 09:18ч)

Тези сънища се считат за послания изпратени от Висшите сили.

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключът. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време може да са свързани с колегите ви, работното място или здравето. В такива сънища може да сънувате как подкрепяте някого или как някой на вас ви помага. Най-силно темата ще се прояви в сънищата на Овните.

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и да се опитвате да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата на Дева, независимо от техния сюжет, показват вашите отговорности и задължения, какво трябва да направите, за да бъдете реализирани и как да го направите.

Сънищата в сряда

Сряда е ден на знанието, ученето и контактите и се управлява от планетата Меркурий.

Сънищата могат да бъдат наситени, ярки, богати на сюжети. Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и обикновено незапомнящи се сънища. Може в съня ви да се появят хората, с които най-често общувате - познати, приятели, роднини.

Много движения в съня, с често променящи се сюжети, говори за голяма общителност. Ако сънят не е интересен, тогава вероятно не ви достига информация или общуване. Ако сънувате път, пътешествие, движение - това показва промяна в живота ви към по-добро, възстановяване.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати