Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 11.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 11.12.19

Сънищата и Луната – сряда – 11.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

В 15 лунен ден може да имате ужасни сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Сънищата на този ден са повече като огледало на нашия вътрешен свят. От дълбините на нашето подсъзнание в този ден могат да се появят плашещи образи. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия характер. Трябва да се вгледате много внимателно във всичко, което виждате, да се опитате да го запомните и анализирате. Най-вероятно сънят ще бъде един вид код, който трябва да се разтълкува правилно, за да се решат текущите проблеми и трудности.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновници. Символите като правило, са индивидуални, те не могат да се тълкуват еднакво за всички. Само вие можете да разберете какво иска да ви каже подсъзнанието ви чрез този или онзи образ.

Ако в сънищата ви има много светлина и цветове, трябва усилено да поработите за усилване на вашите положителни качества. 

Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и тъмни цветове, тогава се замислете, навярно не всичко в живота ви е правилно.

Сънищата в сряда

Сънищата в сряда са под влияние на планетата Меркурий. Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите добри комуникативни умения. Приятно и лесно е да се общува с вас, скоро ще имате нови приятели, с които ще бъде забавно и весело. Те ще могат да ви научат на много неща по ненатрапчив начин.

Ако сте имали спокоен, скучен сън или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети