Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 12.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 12.02.20

Сънищата и Луната – сряда – 12.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

Тази нощ съновиденията са силно повлияни от интуицията ни. В такива сънища често се крие указание, което ни позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие.

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или дори плашещи събития и образи.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви  илюзии, то в съня ви ще се появи този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как сте се справили с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

Много вероятно е да сънувате, че се карате със семейството си, близки хора или че възникват проблеми в семейството, породени от вашето поведение. 

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови. Те дават шанс да усетим онези моменти, които ни пречат да намерим общ език с другите по принцип.

На сън може да се колебаете да вземете някакво решение или да имате съмнения относно направен избор. 

Мрачните сънища в тези дни не трябва да се приемат като неизбежно зло предсказание. В дните на Везни по-често се случва да се сънува кошмар само в случаите, когато психичното равновесие на човека е нарушено по една или друга причина. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети