Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 12.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 12.05.21

Сънищата и Луната – сряда – 12.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Символи на 1 лунен ден (до 06:31ч) са лампа, „третото око”, затова сънищата се считат за пророчески, но само, ако имате правилната интерпретация и правилния подход към тях. Не търсете трескаво в съновниците за това, което сте сънували. Подхождайте към този въпрос избирателно. 

Ако са били лоши сънища, не се вкопчвайте в тях, тъй като те са склонни да влияят както на вашето настроение, така и на вашето благополучие през целия месец. Опитайте се да забравите за тях незабавно. Ако непрекъснато се връщате в мислите си към лошия сън, това не обещава нищо добро. Освен, че ще намали вашата работоспособност, ще развали настроението ви и ще повлияе неблагоприятно на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се съсредоточите само върху ярките, приятни съновидения, които сте имали. Днес полагаме основата за целия нов лунен месец. Ако се предадете на потока от негативни чувства и мисли - нито едно нещо през текущия месец няма да бъде успешно. И ако успеете да се настроите на позитивна вълна - тогава всичко ще ви спори. 

 

Сънищата в сряда

Сряда е ден на знанието, ученето и контактите. Сънищата могат да бъдат наситени, ярки, богати на сюжети. Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и обикновено незапомнящи се сънища. Може в съня ви да се появят хората, с които най-често общувате - познати, приятели, роднини.

Много действия в съня, с често променящи се сюжети, говори за голяма общителност. Ако сънят не е интересен, тогава вероятно не ви достига информация или общуване. 

Ако сънувате път, пътешествие, движение - това показва промяна в живота ви към по-добро, възстановяване.

 

Таро календар на сънищата

Принцеса на жезлите – Внимателно анализирайте съня си, обърнете внимание на всяка подробност. Вероятно скоро ще ви бъде предложено нещо интересно и ще се радвате да приемете тази оферта. Нова задача, която ви дава основание да покажете способностите си, ново място или позиция, пътуване (в чужбина) или дори нещо необичайно, но много привлекателно. Във всеки случай за вас това означава растеж и възможно увеличение. Дори задачата да се окаже трудна, струва си да се заемете с нея, защото тя ще ви донесе радост.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати