Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 13.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 13.11.19

Сънищата и Луната – сряда – 13.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 17 лунен ден

Съновиденията са пряко свързани с вашето енергийно състояние. Сънищата в този период са значителни. Важно е не толкова съдържанието на съня, колкото чувството, което оставят след събуждане.

Ако сънят е бил приятен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след съня си се чувствате добре, това означава, че в живота си вървите в правилната посока и можете да разчитате на реализацията си в отношенията с хората.

Ако след събуждане обаче ви е тягостно или тревожно, това означава, че сте твърде затворени и трябва да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото, трябва да добавите повече творчество, радост и веселие към живота си.

Седемнадесетият лунен ден често дава указания за грешките, които сте правили в миналото. По правило сънят през този период е свързан с отношения с противоположния пол.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак и дом на хороскопа ви е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно – къде не е разумно да я изразходвате.

Сънищата в сряда

Тези сънища можем да ги оприличим на екшън. Въздушният Меркурий, който управлява деня, обикновено дарява разнообразни и леки, обикновено незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

В Меркуриевия сън може да откриете решението на въпрос, който ви вълнува или промените, които трябва да направите.

Луната продължава своя път през знак Телец

През този период сънищата изобилстват от подробности, които може да са свързани не само с бъдещето ви, но и с незавършена работа в миналото. За страничните хора обикновено е трудно да разгадаят подобни сънища. Ето защо не бива да разказвате на никого за днешните си сънища: цялата информация, която сте получили тази нощ, трябва сами да поставите по „рафтовете”. Имайте предвид, че тази информация може да съдържа закодирани знаци, които ще ви помогнат да постигнете материален просперитет в бъдеще. Ето как работи енергията на Луната в „материалния” знак Телец.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати