Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 14.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 14.08.19

Сънищата и Луната – сряда – 14.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 14 лунен ден

Не търсете отговори на сънищата си в четиринадесетия лунен ден във външни източници, всички отговори вече са вътре във вас.

Сънищата на този ден не се сбъдват. Не се разстройвайте, ако сте сънували тежък или тъжен сън. Не му придавайте голямо значение, тъй като образите, които сте видели, вероятно ще останат игра на вашето подсъзнание.

Не е необходимо да търсите скрити символи и знаци в тях и да четете различни съновници. По-добре опитайте да погледнете вътре в себе си. Образите, които идват при нас чрез съня в този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв начин не е свързан с външния свят. Те ни насочват към някои аспекти на нашата личност, които изискват специално внимание сега. Може би трябва да поработите върху някои отделни черти на вашия характер, да промените нещо в него, да се откажете от някои принципи и навици.

Сънища за изобретатели. Луна във Водолей.

Водолей - знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показва картини от бъдещето. Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на преминаването на Луната през знака Водолей. Всеки от нас в този момент може да открие ново, оригинално решение на своя проблем. Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата на този знак се съдържа информация за страстта на човек, за приятелите му.

Чували сте, че някои учени преди да направят някое откритие, първо са го видели в съня си. Именно, когато луната преминава през тоз знак - може да се случи това.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети