Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 14.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 14.10.20

Сънищата и Луната – сряда – 14.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 27 лунен ден

Някои школи  вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате неприятно чувство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планета Меркурий. Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения.

Ако сте имали спокоен, скучен сън или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време може да са свързани с колегите ви, работното място или здравето. В такива сънища може да сънувате как подкрепяте някого или как някой на вас ви помага. Най-силно темата ще се прояви в сънищата на Овните.

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и не се опитвайте да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.                                                                                                    


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети