Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 15.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 15.01.20

Сънищата и Луната – сряда – 15.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували, принадлежат на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко осъзнавате себе си творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла. Не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Ако насън сте видели усмихнат и смеещ се човек, който ви е приятен във всяко начинание, съдбата ще бъде благоприятна за вас. Нечии сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Днес само един символ в съня има значение. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Луната продължава да е в знак Дева, така че може да сънувате ситуация, свързана с работното ви място или колегите. Без значение какъв е сънят, той със сигурност може да ви подскаже как да действате в дадена ситуация, например, за да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата -  какво трябва да се направи, за да раздвижите зациклила ситуация. 

Таро календар на сънищата

Картата на Императора означава, че трябва да има последователност в постигането на целта, символизира успех в обществените дела. Това също означава авторитет, самоконтрол, като цяло силна личност.

Сънищата ви може да отразяват вашето желание за стабилност, сигурност и последователност. Това е желание за независимост, независимо от условията на съществуване. В тях може да е залегнала жажда за власт и деспотизъм.

Интуитивно значение: слушайте вътрешния си глас, не забравяйте, че в света има неща много по-значимо от вас и всичките ви „Наполеоновски планове“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети